Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΑΙΓΙΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΦΑΙΑΣ ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ

                                 ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

 



Η Συγκεκριμένη πινακίδα βρίσκεται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου στο ιερό  ναό της Αφαιας στην Αίγινα.

Ο Αρχαιολογικός χώρος είναι ανοιχτός από τις 08.00 μέχρι της 19.15,ενω το μουσείο που βρίσκεται μέσα στον αρχαιολογικό χώρο από της 08.30 μέχρι στις 14.15. Την δευτέρα το μουσείο είναι όλη την ημέρα κλειστό. Το εισιτήριο φυσικά παραμένει ενιαίο ανεξάρτητα αν μπορείς να επισκεφτείς το μουσείο η όχι.  Αν αυτό δεν λέγεται κλεψιά πως μπορεί να λέγεται; Δεν ντρέπονται λίγο οι υπεύθυνοι του χώρου που σκεφτήκαν αυτό.

Αν δεν μπορείτε κύριοι να κρατήσετε το χώρο ενιαία ανοιχτό να τον κλείσετε η να προσαρμόσετε το εισιτήριο ανάλογα με το τι υπάρχει ανοιχτό και διαθέσιμο για επίσκεψη. Κοροϊδεύεται τους επισκέπτες με αυτή την συμπεριφορά όχι για τα  4 ευρώ που πληρώνουν αλλά με  τον τρόπο που τα πληρώνουν.

Επισκέφτηκα το χώρο τον Οκτώβριο του 2009 και ώρα 14.30. Κυριολεκτικά έφυγα αηδιασμένος από το χώρο με την εντύπωση ότι με κορόιδεψαν. Όπως βλέπετε και στην πινακίδα εισόδου, αναφέρεται στην αρχή ο χώρος σαν ενιαίος. Το ωράριο του αρχαιολογικού χώρου με μεγάλα γράμματα ,ενώ του μουσείου με μικροσκοπικά.
Δηλαδή καθαρή παραπλάνηση. Μας θεωρείται ηλίθιους; Με τέτοια ρεζιλίκια θέλετε να αυξηθεί ο τουρισμός;

Μπράβο στον υπεύθυνο του Υπουργείου πολιτισμού στην Αίγινα, και στο Υπουργείο πολιτισμού που το ανέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου