Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ AEGEAN , OLYMPIC AIR




ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Τελευταία γίνεται πολύ λόγος για τους ευρωπαίους που δεν μας υποστηρίζουν και για τα δημοσιεύματα που είναι κατάπτυστα εναντίον της Ελλάδος.
Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας  δεν είναι  οι ευρωπαίοι και αυτά που λένε αλλά  εμείς  οι ίδιοι με την στάση μας την  ανευθυνότητα μας την μη σοβαρότητα με αποτέλεσμα την καθολική ανυποληψία.
Οι ευρωπαίοι κατάλαβαν  ότι δεν έχουμε ακόμα καταλάβει εμείς . Στην Ελλάδα έχει προχωρήσει τόσο πολύ η θεσμική διαφθορά που δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα.
Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί απλά αντιμετώπισα όλα αυτά και μάλιστα από ιδιωτική εταιρία.


                 Έτυχε με την έκρηξη του ηφαιστείου να βρίσκομαι Αυστρία με εισιτήριο επιστροφής την δευτέρα 19 /4/2009  για Αθήνα  με αναχώρηση 1900 με την αεροπορική εταιρία aegean . Εξαιτίας  της τέφρας  πολλά  αεροδρόμια στην Ευρώπη ήταν κλειστά την Κυριακή 18/4/2010. Επικοινωνήσαμε με το αεροδρόμιο της Βιέννης για το αν και ποτέ πιστεύουν θα λειτουργήσει. Η απάντηση ήταν ότι το αεροδρόμιο θα άνοιγε το βράδυ της Κυριακής προς το πρωί της δευτέρας στις 2 ώρα τα ξημερώματα.
                 Έτσι και έγινε. Το πρωί της δευτέρας στο ξενοδοχείο  την ώρα του πρωινού είχε online τον πινάκα αναχωρήσεων του αεροδρόμιου.
Αναχωρούσαν όλες οι αεροπορικές εταιρίες για την νότια και ανατολική Ευρώπη και μέση ανατολή εκτός από τις ελληνικές.  Είχε  κανονικά πτήσεις για Σκόπια Σόφια Βελιγράδι, Κάιρο Τελαβίβ από τις εθνικές εταιρίες των χώρων αυτών και για Θεσσαλονίκη και Αθήνα από την  αυστριακη εταιρια austrian.
Οι ελληνικές αεροπορικές εταιρίες είχαν ακυρώσει όλες τις πτήσεις τους. Τηλεφωνώ την aegean  για να μάθω το λόγο που είναι ακυρωμένη η απογευματινή πτήση από Βιέννη για Αθήνα. Η απάντηση  του υπαλλήλου ήταν ότι το αεροδρόμιο της Βιέννης θεωρείτε  κλειστό για την Ελλάδα.
Του απάντησα ότι βλέπω τις αναχωρήσεις των αεροσκαφών online  και ότι πρέπει να  κάνουν κάποιο  λάθος. Με άφησε στην αναμονή για να απευθυνθεί σε ανώτερους του μήπως και δεν το γνωρίζει ο ίδιος  αν  το  αεροδρόμιο της Βιέννης έχει ανοίξει. Μετά την αναμονή μου είπε ότι το αεροδρόμιο της Βιέννης θεωρείται κλειστό για την Ελλάδα και ότι θα ενημερώσει για να το ψάξουν.
Και εκεί μένω άναυδος. Εγώ απλός πολίτης γνώριζα ποτέ το αεροδρόμιο θα ανοίξει ακριβώς  από την Κυριακή το μεσημέρι και παρακολουθούσα τις αναχωρήσεις των αεροσκαφών για ένα αεροδρόμιο που στην Ελλάδα και για τις  δυο ελληνικές εταιρίες θεωρούνταν κλειστό.
Συγγνώμη αλλά αν λειτουργούμε έτσι  πραγματικά δεν εκπλήσσομαι καθόλου για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.
 Αν πραγματικά δεν γνώριζαν και δεν ήταν κάποιο παιχνίδι για μείωση του κόστους λογω μη ύπαρξης επιβατών από τις αεροπορικές εταιρίες τα πράγματα  είναι ανησυχητικά.





Στο επίσημο site της Aegean βρήκα το παρακάτω.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010


Ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2010 12:30


Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών της Αυστρίας ότι ο εναέριος χώρος της Αυστρίας άνοιξε,   η AEGEAN  θα πραγματοποιήσει την 19η Απριλίου την  τακτική πτήση της προς/από  Βιέννη ως κάτωθι:

A3 880/881 A-320 Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα > Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά    


Η πτήση αυτή δεν έγινε ποτέ όπως και της Olympic την δευτέρα 19 Απριλίου .
Να προστρέξω στην δικαιοσύνη είπατε στην Ελλάδα;
Ωραίο ανέκδοτο ...;.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου